battlefield4

Battlefield 4 laat zich zien op Gamescom

Morgen heeft EA om 16.00 een persconferentie en natuurlijk is de game Battlefield 4 ook van de partij. EA heeft de Gamescom trailer van Battlefield 4 vrijgegeven. Deze kun je hieronder bekijken. Sommige gamers zijn bang om oud te worden omdat ze straks hun lievelingshobby niet meer uit kunnen voeren. De man in onderstaande trailer laat zien dat dat onzin is.

 • Pim

  Dus.. IK hoef me iig niet zorgen te maken 😀

  • Iedereen wordt toch een keer 74? Ik hoop trouwens de game te spelen aanstaande woensdag 🙂

   • KrisKickass

    Lucky you!! Ben benieuwd!

 • Rick

  Ik ga GEEN rare opmerkingen maken over die ouwe Duitser en de verschillende 40/45 groeperingen ok! Anyways; ik kijk enorm uit naar BF4! Komt hij zowel op de PS3 als op de PS4 uit? Of alleen op de PS4?

  En Berend…doe je de groeten aan die sturmbahnfuhrer als je hem bij de stand ziet? (crap…heb ik toch die opmerking gemaakt over die duitser!!)

  • Hahahaha hij kon het weer niet laten