Battlefield 4 aankondiging vind werkelijk plaats op 26 maart

Een 2e uitnodiging van DICE bevestigt de aankondiging

*Update: DICE heeft nu zelf Battlefield 4 geteased met een plaatje. Het design is onderhand bijna hetzelfde als Battlefield 3. Kijk onderaan de post voor het plaatje.

Vorige week dook er op internet een uitnodigingsaffiche van EA op, die de gamepers van het bedrijf had gekregen. Behalvde dat de datum, tijd en locatie vrij vrijgegeven werden, werd er verder niks gezegd over het werkelijke doel van de bijeenkomst.
Maar de affiche deed erg denken aan de boxart van Battlefield 3, daarom speculeerden veel mensen naar een Battlefield 4 aankondiging.

Nu weten we het zeker want CVG heeft een bevestiging gekregen van DICE dat het inderdaad gaat om een aankondiging van Battlefield 4. “Dice nodigt u uit voor de onthulling van Battlefield 4”, zou er opeen 2e uitnodiging staan die CVG heeft gekregen. “Vier een nieuwe tijdperk in de Battlefield serie met ons.”

Paul Raines, de CEO van de grote winkelketen Gamestop meent dat Battlefield 4 titel al is getoond aan retailers. Raines zei dat hij erg onder de indruk was van de game. Het is nog niet duidelijk of de nieuwe Battlefield ook voor de current generation consoles komt of dat het spel doorschuift naar de PlayStation 4 en nieuwe Xbox.

Battlefield 4