Het gevecht gaat deze week verder in BattleBlock Theater.

Maandag om 20:00 uur streamen we weer BattleBlock Theater, de grappige platform game van Behemoth. Afgelopen week zagen we twee overlevenden van de S.S. Friendship die waren gestrand op een mysterieus eiland vol met katten. Yay! Maar…de situatie was niet best. Want niet alleen gedroeg Hatty Hattington, de meest populaire vriend van alle overlevenden (te herkennen aan zijn hoed, jawel) zich opeens erg vreemd en kwaadaardig. De andere overlevenden werden ook nog eens gevangen genomen door de schattige, maar achteraf toch niet zo schattige katten. En als je denkt dat het verhaal niet gekker kon, deze gevangenen werden gedwongen om levensgevaarlijke optredens te doen voor de duivelse katten. Puur voor amusement!

Lach je een ongeluk bij het verhaal van deze game.

Als je al niet melig wordt van de gameplay, het feit dat je elkaar volledig kan saboteren of zelfs door het kijken naar de opperhoofd noob van het Kijk-Online team met een deathcount van…wat zal het zijn, honderd? Dan ga je waarschijnlijk wel kapot van de manier waarop het verhaal wordt verteld. Maar je hoeft het niet van ons aan te nemen, hoor. Kijk maandagavond naar de stream en laat ons weten wat je van de game vindt.

Bekijk de stream van afgelopen week!

Was je afgelopen week niet bij de stream, en houdt je er niet van om hele stukken van de game gemist te hebben? Niet getreurd. Je kunt de stream van vorige week gewoon terugkijken in de onderstaande video.