I’m vengeance, I’m the night…I AM Batman!

Gisteren was het dan eindelijk zo ver! Een “behind closed doors” speelsessie en presentatie van Batman: Arkham Origins en het kijk-online team was daar natuurlijk ook aanwezig. Batman is altijd al mijn favoriete DC personage geweest en naar deze nieuwe titel kijk ik daarom ook enorm uit! Wat hebben we nou allemaal te zien en te horen gekregen?

Is Batman Arkham Origins een spel om naar uit te kijken?

Game Director Benoit Richer gaf een geweldige presentatie waarin veel nieuwe beelden van de game werden laten zien. Er was ook een live playthrough waarin we duidelijk konden zien dat de nieuwe Batman game nog beter wordt dan de twee voorgaande delen. Het spel is een stuk grauwer en Batman is nog niet de held die wij allen kennen en cool vinden. De Gotham City Police en Comissaris Gordon werken nog niet met de Caped Crusader samen en zien hem als een vigilante!

Gotham City heeft enorm veel potentie omdat het gebied ook gewoon veel groter is. We zagen Batman weer gliden, klimmen, grapplen en natuurlijk knokken. Batman is niet voor niets ‘s werelds beste detective, dus verwacht ook weer heel wat speurwerk en puzzelen. Pyromaan Firefly kwam ook nog langsvliegen, maar voor het daadwerkelijke gevecht startte sloot de heer Richer de game helaas af om eventuele spoilers te voorkomen.

https://www.youtube.com/watch?v=ks4tY8dXaVU” width=”620″ height=”360″]

Deathstroke is badass!

Na de presentatie kon ik nog lekker aan de slag met de nieuwe 100 vs 1 modus, waarin je met Deathstroke los kon gaan. Laat me jullie alvast vertellen dat het een geweldig spektakel is. Deathstroke’s vechtstijl had wel wat van Red Robin’s vechtstijl en dat is natuurlijk nooit verkeerd! De game zal ergens in oktober uitgebracht worden en als je een preorder plaatst krijg je de Deathstroke DLC er helemaal gratis bij! Vechtersbazen onder ons mogen tevreden zijn. Lees hier hoe ik de campaign van Batman: Arkham Origins heb ervaren.