Batman Arkham Origins mobile game

Batman Arkham Origins mobile game verscheen eerder op de iPad, iPhone en iPod touch

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment hebben aangekondigd dat de Batman Arkham Origins mobile game nu beschikbaar is via Google PlayTM. De Android versie geeft de spelers toegang tot dezelfde Batman Arkham Origins free-to-play game die beschikbaar is in de App Store voor iPad, iPhone en iPod touch, waaronder alle updates, en ondersteunt ook alle achievements voor Google Play.

De Batman Arkham Origins mobile game is ontwikkeld voor iPad, iPhone en iPod touch door de prijswinnende NetherRealm Studios en werd voor Android beschikbaar gemaakt door Phosphor Games Studio. De voor Android geoptimaliseerde mobile game biedt spectaculaire graphics, aansprekende swipe gameplay en biedt spelers de mogelijkheid om oog in oog te staan met de meest duistere schurken uit Gotham City. Naarmate spelers verder komen in de game kunnen zij voortdurend hun personages upgraden, in-game valuta verdienen en unieke Batsuits en beloningen vrij spelen.

Batman Arkham Origins gamers kunnen hun gameplay naar een hoger niveau brengen door een ‘connected digital ecosystem’ tussen de mobile en console games die in-game voordelen biedt wanneer de game op beide platforms wordt gespeeld. Bovendien krijgen spelers die de consoleversie van de game bezitten en geregistreerd zijn voor een Warner Bros. ID (WBID) account toegang tot exclusieve content.