Stoere Batman of sexy Harley Quinn, jullie kiezen het tijdens de Batman Arkham Knight stream!

Vorige week ging ik op avontuur in Never Alone, een geweldige game over cultuur, vriendschap en doorzettingsvermogen. Komende zondag pak ik het echter heel anders aan en kruip ik in het gepantserde pak van de Caped Crusader of huppel ik vrolijk rond in een mini-rokje. Ja, dat lezen jullie goed. Het is namelijk aan jullie of ik met de stoere superheld Batman speel of in de pumps stap van de gestoorde, maar oh zo sexy Harley Quinn. Welke content zal ik aanstaande zondag (28 juni) om 20:00 streamen? Kies uit:

– Batman Arkham Knight Story modus
– Harley Quinn Story dlc

Laat het me weten via een comment onderaan dit artikel of laat een bericht achter via Twitter op @OldskoolgamerGV of @Kijkonlinegames. De Batman Arkham Knight Stream zal zowel hier op de website te volgen zijn als op mijn eigen Twitch kanaal. Jullie zijn vanaf een uur of 20:00 van harte welkom om mee te kijken en natuurlijk mee te kletsen. Tot morgen!

  • Nuri

    Ik ben wel benieuwd naar Harley Quinn! Trek je ook echt een mini-rokje aan dan? 😛

    • /zucht…nee Nuri, dat helaas niet…(#>_<) Ben zelf ook best benieuwd naar Harley's verhaal, maar Bats heeft de Batmobile man…

  • Delfo

    Harley Quinn lijkt me wel heel erg gaaf! Toffe trailer!