We gaan weer botten breken tijdens de Batman Arkham Knight stream!

Vorig weekend konden jullie al zien hoe ik als Harley Quinn korte metten maakte met talloze Blüdhaven politieagenten en Poison Ivy na een hevige strijd tegen Nightwing bevrijdde uit haar cel. De dlc was echter vrij kort en uit noodzaak wisselde ik naar Batman’s avontuur. Zondag zal ik wederom de zwarte cape van de Dark Knight omdoen en Gotham City’s straten schoonvegen. Willen jullie weer meekijken? Dat kan, want om 20:00 zal ik de volledige speelsessie via Twitch streamen. De stream zal tevens hier op de website bekeken kunnen worden. Kom dus gerust langs en kijk mee, chat mee, vloek mee, ik ben er in ieder geval weer klaar voor. Jullie ook!?

Batman Arkham Knight stream van vorige week gemist? Geen probleem, deze is namelijk hieronder te bekijken.