Batman Arkham Knight verschijnt volgend jaar juni

Warner Bros. Interactive Entertainment onthult de eerste van de drie nieuwe gameplay video’s van Batman Arkham Knight. In deze video zie je hoe Batman over zijn nieuwe vijand, de Arkham Knight, leert wanneer hij ACE Chemicals betreedt. De video, genaamd The Official Batman Arkham Knight – Ace Chemicals Infiltration – Pt. 1, laat nieuwe game functies zien zoals de nieuwe Fear Takedown manoeuvre en de naadloze integratie van de Batmobiel in de gameplay en in de Combat Mode. Wees getuige van Batman die de handlangers van de Arkham Knight te grazen neemt om de overgebleven ACE chemicals werknemers te redden en Arkham knight te stoppen van het uitvoeren van Scarecrow’s plannen.

Hou de Batman Arkham social media kanalen goed in de gaten voor de tweede video en kijk naar Sony’s keynote tijdens PSX voor de derde video.

Batman Arkham Knight brengt de bekroonde Batman Arkham trilogie van Rocksteady Studios naar een episch slot. Batman Arkham Knight, exclusief ontwikkeld voor New-Gen platforms, introduceert Rocksteady een uniek design van de Batmobiel. De toevoeging van dit legendarische voertuig, tezamen met de veelgeprezen gameplay van de Batman Arkham serie, biedt gamers de ultieme en complete Batman ervaring, wanneer ze door de straten van heel Gotham City scheuren en boven de skyline van de stad zweven. In dit explosieve finalestuk staat Batman oog in oog met de ultieme bedreiging voor de stad die hij heeft gezworen te beschermen, als Scarecrow terugkeert en de superschurken van Gotham bij elkaar roept om Batman voor altijd te verslaan.

  • Game ziet er echt heel goed uit. Einde van de Batman games voor Rocksteady? Nieuwe superheld? Ik hoop ergens Green Arrow. Alle andere superhelden van DC zijn een beetje overpowered denk ik. Een Nightwing game, één van m’n favo’s van DC, zal teveel lijken op een Batman game.

    • AUB geen groene pijl. Dat lijkt me totaal niks.