Batman Arkham Knight – De Batmobile’s Battle Mode Gameplay onthuld!

Batman Arkham Knight verschijnt op de PlayStation 4, Xbox One en PC

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment hebben zojuist de eerste Battle Mode gameplay footage vrijgegeven voor de langverwachte Batman Arkham Knight videogame. Scarecrow verenigt de Rogues Gallery en heeft de hulp ingeroepen van Arkham Knight en zijn grote militaire troepen voor een oorlog in Gotham City en Batman voor eens en altijd te vernietigen. The Dark Knight moet gebruik maken van Batmobile’s net onthulde Battle Mode en zijn eigen volledige arsenaal aan vaardigheden, om zo zijn stad te beschermen tegen volledige vernietiging.

Batman Arkham Knight brengt de bekroonde Batman: Arkham trilogie van Rocksteady Studios naar een episch slot. Batman Arkham Knight, exclusief ontwikkeld voor New-Gen platforms, introduceert Rocksteady een uniek design van de Batmobile. De toevoeging van dit legendarische voertuig, tezamen met de veelgeprezen gameplay van de Batman Arkham serie, biedt gamers de ultieme en complete Batman ervaring, wanneer ze door de straten van heel Gotham City scheuren en boven de skyline van de stad zweven. In dit explosieve finalestuk staat Batman oog in oog met de ultieme bedreiging voor de stad die hij heeft gezworen te beschermen, als Scarecrow terugkeert en de superschurken van Gotham bij elkaar roept om Batman voor altijd te verslaan.

  • Nino

    Dit wordt de beste Batman game tot nu toe! Wisselen van Batmobile naar Batman ziet er perfect uit! Wel lame dat de de trailer doet laten denken dat de game voor PlayStation 4 is terwijl deze ook op Xbox One en PC uitgebracht zal worden?