Batman Arkham Knight ligt 2 juni in de winkels

Een week geleden bracht Warner Bros. Interactive Entertainment de eerste van drie nieuwe gameplay video’s van Batman Arkham Knight uit. De eerste video is hier te bekijken. Vandaag hebben we de tweede video voor jullie. De tweede gameplay video van Batman Arkham Knight zie je de nieuwe Batmobiel in Battle Mode, bewapend en klaar om Batman te helpen als hij het opneemt tegen de legers en zwaar gepantserde drone tanks van de Arkham Knight.

Batman Arkham Knight gaat over…

Batman Arkham Knight brengt de bekroonde Batman Arkham trilogie van Rocksteady Studios naar een episch slot. Batman Arkham Knight, exclusief ontwikkeld voor New-Gen platforms, introduceert Rocksteady een uniek design van de Batmobiel. De toevoeging van dit legendarische voertuig, tezamen met de veelgeprezen gameplay van de Batman Arkham serie, biedt gamers de ultieme en complete Batman ervaring, wanneer ze door de straten van heel Gotham City scheuren en boven de skyline van de stad zweven. In dit explosieve finalestuk staat Batman oog in oog met de ultieme bedreiging voor de stad die hij heeft gezworen te beschermen, als Scarecrow terugkeert en de superschurken van Gotham bij elkaar roept om Batman voor altijd te verslaan.

Batman Arkham Knight

Hands-on

Op afgelopen Gamescom heeft Nino Batman Arkham Knight uitvoerig gespeeld. Zijn hands-on is hier te lezen en bekijk de tweede deel in de reeks van de Ace Chemicals Infiltration video’s hieronder. De derde video verschijnt tijdens Sony’s keynote op de PSX. Dit is het laatste deel in de Arkham Trilogy en is het daarmee ook klaar voor Rocksteady qua Batman games? Hopen jullie dat Rocksteady een andere DC held een game gunt en zo ja, welke?