De Batman Arkham Knight Season pass is aangekondigd, en Batgirl maakt haar entree…

Warner Bros en Rocksteady Studios hebben van het weekend de Batman Arkham Knight Season Pass en de inhoud hiervan bekend gemaakt. Schrik niet, wat de Season Pass gaat $39,99 (vermoedelijk dus ook 40 Euro) kosten. Maar wat krijg je hier allemaal voor terug? Nou, genoeg om je een flinke tijd mee bezig te houden!

Batgirl: A Matter of Family
Een Prequel verhaal dat zich op een volledig nieuwe locatie afspeelt en waar je voor de eerste keer in de Arkham serie controle hebt over Batgirl!

The Season of Infamy
Speel als Batman in nieuwe verhaal missies met legendarische slechteriken die Gotham City binnenvallen. Met nieuwe story arcs, missies en gameplay features.

Gotham City Stories
Speel als Batman’s belangrijkste bondgenoten in verhalende missies die hun achtergrond verder uitleggen. Verhalen van voor en na de Arkham Knight game.

Legendary Batmobiles with Themed Tracks
Rij in de meest iconische Batmobiles uit de Batman geschiedenis, op custom gemaakte racebanen. Elk van deze banen heeft een specifiek thema van dat tijdperk. Elk Batmobile kan op elke baan rijden.

Crimefighter Challenge Maps
Ga gevechten aan in een set nieuwe challenge maps waarbij je gebruik maakt van de specifieke speelstijlen van batman en zijn bondgenoten.

Character Skins
Een serie skins uit alle era’s van de serie voor Batman, Robin, Nightwing en Catwoman.

Batgirl in de Arkham Knight Season Pass