Na Batman is het nu tijd om schurken aan te pakken met de sexy en super intelligente Batgirl!

Vandaag is een leuke dag voor Batman fans aangezien Batgirl: A Matter of Family alvast voor season pass bezitters beschikbaar is. In deze nieuwe dlc neemt Batgirl het op tegen The Joker.  Wanneer The Joker Commissaris Gordon ontvoert en hem gegijzeld houdt in het Seagate Amusement Park moeten Batgirl en Robin alles op alles zetten om hem te redden zonder ten prooi te vallen aan de sinistere plannen van The Joker. Batgirl is getraind door Batman en combineert combat met ongeëvenaarde hacking vaardigheden waarmee ze haar vijanden neerhaalt, de omgeving kan manipuleren en puzzels oplost.

Allerlei nieuwe skins en een van de tofste Batmobile’s.

Er is ook bekend gemaakt wat de volgende twee dlc pakketten worden. In augustus kan je namelijk deze extra’s verwachten:

– 1989 Movie Batmobile Pack:  Vecht je een weg door de straten van Gotham City met deze pack, die onder meer een Batman skin en Batmobile uit de 1989 Batman film bevat, alsmede twee tracks die geïnspireerd zijn op de sequel van de film.
– De Bat-family Skins Pack:  In deze pack zitten zes character skins gebaseerd op de alternatieve tijdlijnen  – 1990 Catwoman, een jaar later Robin, Arkham Origins Batman, Iconische grijs & zwart & Black Batman, 1970 Batman en de Originele Arkham Nightwing.