De maandagavond stream is morgen weer terug met Bastion!

Wat een prachtige game om te zien en te spelen. Bastion is oprecht een favoriete indie game aan het worden. En hoewel we vorige week zagen dat het voor mij vrijwel onmogelijk is om niet van het platform af te vallen, gaan we deze week dapper verder met een nieuwe mantra: ‘Progress, not perfection.’ Wil je weten of dit gaat helpen? Kijk dan maandagavond om 20.00 uur mee op het Kijk-Online Twitch kanaal.

But first things first…

Mocht je de stream van afgelopen week gemist hebben, dan heb je hier een samenvatting. The Guy heeft level drie behaald en heeft gave upgrades kunnen halen voor zijn wapens. We hebben de narrator ontmoet en weten inmiddels zijn echte naam. PerziaN is verliefd op de narrator. Als er een tellertje bestond dat bijhield hoe vaak The Guy van het platform af is gedonderd, dan was deze nu ontploft. En tot slot, de game is zo verslavend dat we bijna niet konden wachten om verder te spelen.

Wil je de Bastion stream van afgelopen week terug kijken? Bekijk dan de video hieronder en laat ons weten wat je ervan vond!