Hoe ver ga jij om te kunnen gamen?

Only in America uhhh….. China.

Twee Chinezen genaamt Liu en Li nemen de populaire game serie van Rockstar iets te letterlijk. Waar deze twee heren het financieel lastig hebben om hun game hobby te bekostigen, zijn ze met een plan gekomen om een taxi te gaan stelen en deze vervolgens dan weer te gaan verkopen. De opbrengst hiervan wilden ze gaan uitgeven aan games en om spelletjes te gaan spelen in internetcafés.

Waar het stelen van auto’s in Grand Theft Auto toch aardig simpel lijkt, hadden Liu en Li echter toch iets meer moeten oefenen, veilig thuis op hun consoles. Nadat het duo succesvol de chauffeur, onder bedreiging van een mes, de auto uitwerkte, ging het namelijk mis. De Chinezen botsten namelijk al snel binnen enkele momenten tegen een boom en moesten dan ook hun ontsnapping te voet voortzetten. De taxichauffeur belde gelijk de politie waarop de verdachten werden gearresteerd.

Voor deze heren komt het goed uit dat Rockstar onlangs GTA V heeft uitgesteld naar 17 September 2013. Zo hebben ze nog even de tijd om over hun zonden naar te denken, zodat ze niet nog eens zo in de fout gaan. Zo zie je maar weer dat er geen cheats zijn voor het echte leven. Waar je bij GTA vaak wegkomt met een kleine geld boete wanneer je opgepakt word, ben ik toch bang dat deze twee Aziaten er niet zo makkelijk vanaf komen.

 GTA - Busted