Awesomenauts Assemble! oktober release

Awesomenauts Assemble! is nu ook gewoon digitaal te verkrijgen

Awesomenauts Assemble!, de populaire game van Ronimo Games, ligt officieel in de winkel in oktober. Deze speciale editie voor PS4 bevat ook twee uitbreidingssets: Costume Party Skin Bundel en Costume Party 2 Skin Bundel.
Het is 3587. Er heersen grote conflicten in het universum. Enorme robotlegers zitten vast in een langdurig gevecht om hun territorium. In hun strijd om de heerschappij in het sterrenstelsel, roepen ze de hulp in van de machtigste groep soldaten in het universum… de Awesomenauts!

Hoofdkenmerken:

  • Pas je strategieën aan als je de vaardigheden van elk karakter upgradet en aanpast aan je eigen speelstijl. Drie tegen drie online platform shooter acties met een felgekleurde jaren ’80 tekenfilmstijl.
  • Het is een MOBA! – classes, upgrades, creeps, turrets, bases, en tactische diepgang zijn allemaal aanwezig. Awesomenauts Assemble! bevat een razendsnelle platforming gameplay om een unieke en toegankelijke MOBA-ervaring te creëren.
  • Neem de leiding over een uitgebreide selectie van aan te passen Awesomenauts, elk met hun eigen aanvalstechniek en vaardigheden.
  • Splitscreen actie – Online en offline spelen met tot wel 3 spelers op je eigen splitscreen!
  • Honderden unieke voorwerpen om je vaardigheden te versterken en je Awesomenaut aan te passen aan jouw persoonlijke speelstijl!
  • Costume Party Skin Bundel: Deze bundel ontgrendelt outfits voor Gnaw, Coco, Voltar, Clunk, Froggy G, Derpl, Yuri, Leon & Lonestar.
  • Costume Party 2 Skin Bundel: Deze bundel ontgrendelt outfits voor Vinnie en Spike, Clunk, Coco,Skølldir, Yuri, Genji, Froggy G, Raelynn & Ayla.

Hans van Brakel van SOEDESCO:

“We zijn erg blij dat wij één van de grootste franchises van Nederland naar de winkels kunnen brengen! Van de Awesomenauts franchise zijn al meer dan 1,4 miljoen exemplaren verkocht. Wij gaan de franchise de aandacht bezorgen die het verdient.”

Fabian Akker van Ronimo Games:

“We zijn erg enthousiast over de samenwerking met SOEDESCO voor de Playstation-versie van Awesomenauts Assemble! De Awesomenauts community heeft al meer dan 1,4 miljoen gebruikers, maar dat is nog maar het begin – we willen de sterren bereiken!”