Atlantica

Fantasie MMORPG binnenkort beschikbaar voor heel Europa met Engelstalige lancering

Nexon Europe kondigt vandaag aan dat de fantastische online turn-based wereld van Atlantica binnenkort volledig in het Engels beschikbaar zal zijn. Tot dusver is de game enkel voor Duits- en Franstalige spelers beschikbaar geweest, maar met de lancering van de Engelstalige cliënt zullen spelers over heel Europa binnenkort van de epische avonturen in de wereld van Atlantica kunnen gaan genieten.

Naast de introductie van de nieuwe Engelstalige server, zal Atlantica van een grote nieuwe contentupdate worden voorzien waarmee nieuwe karakters, omgevingen en dungeons worden toegevoegd.

Belissa, de Tribal Huntress, is het nieuwe hoofdpersonage dat beschikbaar zal zijn voor alle spelers. Met hoge ATT en Accuracy levels bij het gebruik van haar vertrouwde boog, alsmede haar vermogen om drie vijanden met één aanval te raken, zal Belissa vanaf level 30 speelbaar zijn en de Atlantica beleving verrijken voor zowel nieuwe spelers, als oude bekenden die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging.

Er zal ook een volledig nieuw continent beschikbaar zijn om te ontdekken: Zuid-Amerika. Het samenspel van de Maya, Inca en Amazone beschavingen zal de gevechten in Zuid-Amerika van een wonderbaarlijk decor voorzien, compleet met nieuwe dungeons voor spelers van level 30 tot 60, waaronder de Chicen Itza, Machu Picchu, en El Dorado.

Behalve deze nieuwe content, zal de update ook de allereerste Rank 5 Mercenary “Quilla” bevatten, die samen met een nieuwe Raid Dungeon “Golden Empire Defence” beschikbaar zal zijn voor spelers van hogere levels.

“De Duitstalige en Franstalige servers zijn enorm succesvol, en we kijken ernaar uit om dit uit te breiden naar de rest van Europa,” zegt Marc Mehlitz, Product Manager bij Nexon Europe. “Het plezier dat komt van het maken van games zoals Atlantica komt deels van het samenbrengen van zoveel enthousiaste spelers in één fantasiewereld. We zijn verheugd dat we dit met de lancering van de Engelstalige server in heel Europa kunnen gaan doen, terwijl we zowel de huidige spelers als nieuwkomers kunnen verblijden met een gigantische contentupdate.”