Assassin's Creed Unity UbiBlog Interview video

Assassin’s Creed Unity UbiBlog Interview video laat alles nieuw zien van de game

Vanmorgen hadden we een UbiBlog video laten zien van Far Cry 4 en nu hebben we een Assassin’s Creed Unity UbiBlog Interview video voor je. In de video verteld Creative Director Alex Amancio ons alles wat er nieuw is aan Assassin’s Creed Unity. Bekijk de video hieronder.

 • Daantjuhhh

  Eey ik weet dat dit niet bij dit onderwerp hoort maar ik heb een vraagje wat is een goede gamers laptop dat ongeveer 300 euro is ja ik weet ik kan ook opzoeke heb ik gedaan maar kon het nie vinde zag alleen vertrouw nie van die medewerkers van die mensen want mijn laptop kan geen enkel spel aan tis meer een werk laptop daarom kan ik hem verkope voor meer een gamer laptop want het was een best dure en het is ook nog geüpgraded

  • Hee daantjuhhh,

   Leuk om weer wat van je te horen. Mbt je vraag. Allereerst is belangrijk om te weten wat je allemaal met laptop wilt gaan doen. Gamen of alleen films kijken, emailen etc.

   • Daantjuhhh

    Gwn gamen we hebben al een omgebouwde xbox voor films en mailen doe ik nie maar ja youri ik wil van de laatste 5 jaren zoals fall out skyrim red death redemption etc want heb me playstation 4 voor de nieuwe games 😀

    • Als je die games wilt spelen, koop dan een goedkope 2e hands ps3. Met een beetje geluk heb je er al één voor +/- 50 euro.

     • Daantjuhhh

      Ohja helemaal nie over nagedacht thx man

  • Grayfoxz

   Om eerlijk te zijn zul je een gaming laptop rond de 300 euro niet vinden, behalve als je games van 5 jaar geleden op medium wilt spelen. Met een desktop is het makkelijker om het wat goedkoper te houden, maar als je echt een laptop wilt om te gamen zou ik niet onder de 700-800 euro gaan zitten, prijzig, maar voor gaming wel een vereiste.

 • Daantjuhhh

  En ben weer terug sorry dat ik nie meer zoveel online was 🙂 maar ff nu iets waar over dit onderwerp echt gaat dit spel word echt ass wooping kan nie wachte totdat ie uit komt net zoals farcry 4 ^^