Assassin’s Creed Unity Dead Kings bevat onder andere een nieuwe open wereld

Assassin’s Creed Unity Dead Kings is vanaf 13 januari 2015 gratis beschikbaar voor Xbox One en Windows PC en vanaf 14 januari voor de PlayStation 4. In deze gratis downloadbare campagne gaat het verhaal van Arno verder na zijn avonturen in Assassin’s Creed Unity. Zodra het beschikbaar is, wordt de Dead Kings DLC zichtbaar als add-on in de Xbox One Marketplace, PlayStation Store en op Uplay en Steam voor PC-spelers. Er verschijnt ook een link in het in-game menu.

Waar gaat Assassin’s Creed Unity Dead Kings over:

Arno heeft Parijs verlaten en is naar Saint Denis gereisd, een mysterieuze stad waar de graftombes van de overleden Franse koningen zich bevinden. Hij wordt op een missie gestuurd die zich afspeelt in de omvangrijke gewelven onder de Basilica. Hier moet hij het opnemen tegen de Raiders, een nieuwe groepering van tegenstanders die in de catacomben leven. Gewapend met een lantaarn en een nieuw wapen in de vorm van de Guillotine Gun, moet hij zich een weg banen door het donkere gangenstelsel, om zo de meest duistere geheimen van de stad bloot te leggen.

Naast een nieuwe singleplayer-campagne bevat Assassin’s Creed Unity Dead Kings een nieuwe open wereld, vol activiteiten en aanvullende missies, waaronder nieuwe Murder Mysteries, Enigma’s en coöp-missies. In zowel de singleplayer- als de coöp-missies speel je nieuwe wapens, uitrustingen en outfits vrij, die vervolgens in Assassin’s Creed Unity én Assassin’s Creed Unity Dead Kings beschikbaar zijn.

 • Heb het spel verkocht. Zat me enorm te irriteren aan de bugs en andere framerate fouten.

  • Grayfoxz

   Jammer man, als het goed is zijn de meeste bugs ondertussen uit de game gehaald. Zal de kanarie missen in de co-op 😉

   • Hahahaha dont worry er komen dit jaar nog meer multiplayer games uit. Zal me voortaan als we online gaan altijd in het geel verkleden 😀

    • Misschien bij Bloodborne een leuk idee 🙂

     • hahahaha idd omdat die game al zo donker is 😀

 • Ik wil de kanarie wel vervagen hoor 🙂 Game net gekocht en nu bij sequence 4 opschieten dus dan kan ik de DLC meteen doorspelen.