Assassin’s Creed Rogue Story Trailer

Assassin’s Creed Rogue verschijnt op 13 november

Er is een nieuwe trailer van Assassin’s Creed Rogue verschenen. In deze ‘story’ trailer kom je wat meer te weten over Shay die de hoofdrol speelt in dit nieuwe deel. Assassin’s Creed Rogue verschijnt op de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. Aangezien de game ook op de PC verschijnt, denken jullie dat de game ook naar de PlayStation 4 of Xbox One komt? Ubisoft heeft hier geen ja en nee op geantwoord toen ernaar werd gevraagd.

 • Hoop echt dat deze AC game alsnog later naar de PS4/Xbox One komt

 • Denk wel dat de game op de PS4 en de Xbox One verschijnt. Komt nu ook naar de PC dus de stap naar de PS4 is niet heel groot aangezien de PS4, aangegeven door ontwikkelaars, onderhand lijkt op een PC.

  • Ik hoop het …

   • Jawel joh. Waarom niet? Ubisoft krijgt er nu al tig vragen over en de meeste mensen die een PS4 of een Xbox One hebben, hebben de PS3 en de Xbox 360 de deur uit gedaan en zien de game graag op hun nieuwe console. Dit omdat de game deel uitmaakt van de AC 3 en AC Black Flag Saga. Dan kun je zeggen jammer voor deze mensen maar het was niet bekend, toen Ubisoft een exclusief deel voor de last-gen aankondigde, om wat voor deel het ging. De meeste mensen gingen uit van een non-canon verhaal. Nu is het wel bekend en Rogue is best belangrijk als je alles wilt weten. Ik denk dat de meeste mensen, als ze dit wisten, wel hun last-gen console hadden laten staan.

    • Als ze de game niet op de next gen uitbrengen dan zou dat stom zijn van Ubisoft