Assassin’s Creed Rogue officieel aangekondigd

Assassin’s Creed Rogue verschijnt op 11 november in Nederland

Assassin’s Creed Rogue, het bloedstollend nieuwe verhaal binnen het Assassin’s Creed universum, is vanaf 11 november verkrijgbaar in Nederland en wegens een officiële feestdag vanaf 12 november in België. Assassin’s Creed Rogue wordt exclusief ontwikkeld voor Microsoft Xbox 360 en Sony PlayStation 3.

Assassin’s Creed Rogue wordt gemaakt door Ubisoft Sofia, in samenwerking met Ubisoft studio’s in Singapore, Montreal, Quebec, Chengdu, Milan en Boekarest. De game speelt zich af ten tijde van de Zevenjarige Oorlog in de 18e eeuw. Spelers verkennen nieuwe gebieden in Noord-Amerika, waaronder de Noord-Atlantische ijszee, de Appalachian River Valley en New York. In Assassin’s Creed Rogue ervaar je het Assassin’s Creed universum vanuit het standpunt van een Tempelier. Als Shay Patrick Cormac jaag je op de Assassin broeders die jou verraden hebben en ontwikkel je jezelf tot een wraakzuchtige jager op Assassins.

De zeevaart-elementen van de Assassin’s Creed serie zijn nog verder verbeterd, met nieuwe wapens en het gloednieuwe schip de Morrigan, bevaar jij de oceaan als nooit tevoren. Wees genadeloos in de jacht op je voormalige broeders en vestig je naam als de meest gevreesde jager op Assassins in de geschiedenis.

“We weten dat veel fans met een Xbox 360 of PlayStation 3 dit jaar op een nieuwe Assassin’s Creed titel zitten te wachten”, Aldus Martin Capel, game director bij Ubisoft Sofia. “Assassin’s Creed Rogue maakt de cirkel van de Noord-Amerikaanse saga rond en biedt onze previous-generation console spelers de mogelijkheid om veelgevraagde spelelementen te ervaren, zoals het spelen als een Tempelier.”

https://www.youtube.com/watch?v=bjSy5kF6io0″ width=”620″ height=”360″]

 • Daantjuhhh

  Komt die ook voor ps4 zo nie ga ik iemand slaan :p en ben weer terug van italie en frankrijk

  • Nope komt niet voor de ps4. Next gen bezitters krijgen unity

   • Inderdaad, al zie ik Ubisoft over een jaar wel een Remastered, het woord van 2014/2015?, versie uitbrengen op de PlayStation 4. Dit is een wens en een gok though,

    • Word denk ik een bundel. Wat hedendaags een trend aan het woorden is 😀

    • Nino

     Ik hoop het niet, aangezien dat bijzonder triest zou zijn. Dit moet gewoon een last-gen titel blijven, deze generatie heeft namelijk ook nog steeds recht op exclusieve titels en maakt het een verdomd goede reden om je PS3 en Xbox 360 te koesteren.

 • Komt zeker wel naar PS4 en XOne. Is met liberation ook gebeurd en is inderdaad een trend de laatste tijd

  • Nino

   Was Liberation niet een crap port? Hopelijk heeft Ubisoft er van geleerd!

  • Grayfoxz

   Liberation kwam vanuit de PS Vita, dus denk dat het niet hetzelfde gezien kan worden. Maar we zullen zien/

   • Nino

    Als AC Rogue op PS3 architecture is gebouwd dan betwijfel ik dat inderdaad ook.