Assassin’s Creed: Rogue niet naar de PlayStation 4 en de Xbox One. Hoe denk jij hierover?

Assassin’s Creed: Rogue is op dit moment alleen beschikbaar voor de PlayStation 3 en de Xbox 360. Eerder werd er al bekend gemaakt dat Rogue ook naar de PC zal komen in begin 2015. Een aantal wanhopige fans gingen er dus van uit dat Assassin’s Creed: Rogue uiteindelijk ook wel naar de PlayStation 4 en de Xbox One zou komen.

Helaas liet de Associate Producer Karl von der Luhe weten dat er tot nu toe geen plannen zijn om Rogue naar de huidige generatie consoles te brengen. De reden hiervoor is volgens hem logisch, Assassin’s Creed: Unity is namelijk de game die de focus verdient op de PlayStation 4 en de Xbox One. Assassin’s Creed: Unity kampt echter met veel problemen. Wat denken jullie? Moet Assassin’s Creed: Rogue naar de PlayStation 4 en de Xbox One komen, of vermaak jij je dit jaar wel met Assassin’s Creed: Unity?

  • Toch heb ik nog hoop maar we zullen het wel gaan zien. Op dit moment nog niet in ieder geval.

  • En daarom moet je als echte gamer nooit je oudere consoles weg doen. 😛 AC Rogue moet gewoon last-gen exclusive blijven, anders worden we opgezadeld met een waardeloze port en dat wil niemand.