Assassin’s Creed fans opgelet!

Vandaag onthult Ubisoft nieuwe bustes die deel uitmaken van de Legacy Collection: een verzameling van alle belangrijke personages uit de Assassin’s Creed-serie. Ook de gloednieuwe ‘Leap of Faith’ figurine is verkrijgbaar in de Uplay Shop. Deze ‘Leap of Faith’, een Ubicollectibles figurine van uitzonderlijke kwaliteit, beeldt Ezio Auditore da Firenze af, die van de ruïnes van een kerk naar beneden duikt. Dit is de eerste figurine met de typische ‘eagle dive’.

Ubicollectibles kondigt verder aan dat de nieuwste bustes van Altaïr Ibn-La’Ahad en Ezio Auditore da Firenze vanaf 5 juli 2016 verkrijgbaar zijn en deze vanaf vandaag te pre-orderen zijn. Meester Assassin Altaïr, de legendarische held van de eerste episode uit de Assassin’s Creed-serie, is uitgerust met zijn werpmessen en buidelzakken en draagt realistische schouderbescherming die zijn wereldberoemde mes onthult. Deze 19 centimeter hoge Altaïr buste is ook verkrijgbaar in een gelimiteerde ‘Bronze Edition’. Ezio Auditore wordt afgebeeld als hoe hij eruit ziet tijdens zijn reizen naar Masyaf en Constantinopel in Assassin’s Creed Relevations. De buste beeldt de 52-jarige Meester Assassin uit met schouderbescherming en een geborduurde kap.

Ga dus snel naar de Uplay Shop om een pre-order te plaatsen, deze prachtige figuren mogen namelijk echt niet uit je collectie ontbreken.