Zal Ratonhnhaké:ton de gevaarlijke Koning Washington kunnen stoppen?

Tweede deel van Assassin’s Creed III DLC ‘Tirannie van Koning Washington’ verschijnt volgende week.

We hebben een nieuwe trailer van Assassin’s Creed III. In de trailer zien we de wolf krachten van Ratonhnhaké:ton die hij kan gebruiken om Koning Washington te stoppen.

Het eerste deel van de ‘Tirannie van Koning Washington’ is al een tijd uit en daarin wordt onze held Ratonhnhaké:ton wakker na een onthutsende droom. Hij ontdekt dat, ondanks zijn pogingen om rechtvaardigheid te vrijwaren in de net opgerichte Verenigde Staten van Amerika, er een nieuwe koning is gekroond – George Washington. De Schande neemt spelers mee op een avontuur om Koning Washington van de troon te stoten. Deel twee, het verraad, verschijnt volgende week. Het laatste hoofdstuk, de verlossing, verschijnt op 23 april op de Xbox 360 en PC en op 24 april op de PlayStation 3.

De twee komende delen van de ‘Tirannie van Koning Washington’ zijn verkrijgbaar met de Assassin’s Creed III Season Pass, die men kan aanschaffen voor 2400 Microsoft punten op Xbox LIVE of voor € 29,99 op PlayStation Network en PC. Elke episode van ‘De Tirannie van Koning Washington’ kan ook aangeschaft worden als enkele DLC voor 800 Microsoft-punten of € 9,99.

https://www.youtube.com/watch?v=oAef4Q1DAFo” width=”620″ height=”360″]