Assassin’s Creed Chronicles: China is vanaf 22 april te downloaden voor de PlayStation 4, Xbox One en PC

Ubisoft heeft Assassin’s Creed Chronicles aangekondigd. Het eerste deel dat zich in China afspeelt zou oorspronkelijk in de Season Pass zitten van Assassin’s Creed Unity. Door de problemen met Unity werd de Season Pass geannuleerd en was het even gissen waar de Assassin game in China bleef. Gelukkig is de game nog “alive en kicking” en krijgen we zelfs drie delen waarmee we aan de gang kunnen gaan.

In Assassin’s Creed Chronicles: India speel je met Assassin Arbaaz Mir en speelt het verhaal zich af in het Sikh Imperium waar niet alles op rolletjes loopt. In Assassin’s Creed Chronicles: Russia neem je de rol aan van Assassin Nikolaï Orelov die moet zien te overleven na de Rode Oktoberrevolutie.

Assassin’s Creed Chronicles: China

Assassin’s Creed Chronicles: China speelt zich af in het China van 1526, waar de Ming-dynastie op het punt van instorten staat. Jij bent Shao Jun, de laatst overgebleven Assassin van de Chinese Brotherhood die naar haar thuisland terugkeert met maar een doel voor ogen: bloedwraak. Getraind door niemand minder dan de legendarische Ezio Auditore is ze vastbesloten haar gevallen broederschap niet alleen te wreken, maar ook te herstellen.

Hoofdkenmerken:

Zie een keizerrijk instorten:
Reis door China en ontdek wat dit land zo fascinerend en legendarisch maakt. Besluip je vijanden vanaf de daken van de Verboden Stad, hou je schuil in de schaduw van de Grote Muur en ontmoet iconische historische figuren.

Ga op in een unieke stijl:
Shao Juns avontuur wordt op een unieke manier tot leven gebracht door traditionele schildertechnieken te combineren met moderne impressionistische invloeden. Al die elementen vormen bij elkaar een levend schilderij, dat geen speler onberoerd zal laten.

Sluip in een nieuwe dimensie:
De spanning van een Meester Assassin ervaar je dit keer in 2.5D. Een nieuwe dimensie, waarin je het sluipen, speuren, misleiden en moorden op een nog intensiever niveau beleeft.

Watervlug in de Assault Course:
Vrij en vooral snel kunnen bewegen is essentieel voor elke Assassins Creed-speler. Of je nu probeert te ontsnappen aan je vijanden en over obstakels springt of juist onopgemerkt over de daken wilt sluipen, het gevoel dat je over elke beweging controle hebt is van levensbelang.

De wapens van Shao Jun liggen in jouw handen:
Gevechten zijn soms onvermijdelijk en daar kun je maar beter goed op voorbereid zijn. Shao Juns arsenaal is een combinatie van stijlvolle precisie en dodelijke kracht: van martial arts tot een krachtig Kian-zwaard en een speciaal verborgen schoenmes.

Verruim je blik:
Schakel nu eenvoudig tussen verschillende camerastandpunten op de omgeving voor, naast en achter je en kies zo de beste route naar je doel. Verken nieuwe paden, volbreng extra missies, vind verzamelobjecten of neem simpelweg de snelste weg.