assassins creed black flag

Assassin Creed 4 Black Flag 10 minuten gameplay

Ubisoft heeft 10 minuten gameplay vrijgegeven van Assassin’s Creed 4: Black Flag. In deze video kom je meer over de open wereld te zien en de activiteiten. Kruip in de huid van Edward Kenway een Britse piraat die lid is van de Assassin-orde. Vanaf november is Assassins Creed 4: Black Flag te koop in de winkel.

Assassin’s Creed 4: Black Flag

Het jaar 1715. Piraten heersen in het Caraïbisch gebied. In hun eigen wetteloze republiek is het corruptie, hebzucht en wreedheid dat de klok slaat.
Een van deze jonge piraten is de brutale jonge kapitein Edward Kenway. Met zijn eerzucht wint hij het respect van legendes als Blackbeard voor zich, maar belandt hij ook in de eeuwenoude oorlog tussen de sluipmoordenaars en de Tempeliers. Een oorlog die de ondergang van de piraten kan betekenen.

Het spel zal over drie grote steden in de Caraïben afspreken: Havana, Kingston en Nassau die onder Spaanse en Engelse invloed zijn. In het spel zijn er 50 locaties te ontdekken, en een 60/40 verhouding aan zeemacht en landexploratie. Assassin’s Creed IV is een open wereld waarbij de missies meer op die van het eerste deel van de Assassin’s Creed-reeks lijken, maar wel minder beperktheden voor de speler.

Check hieronder de video.

https://www.youtube.com/watch?v=uk5FgcTtzA0″ width=”640″ height=”360″]