Army of Two: The Devil’s Cartel verschijnt 29 Maart

Heb jij de Overkill Edition al gereserveerd?

We hebben een nieuwe trailer voor je van Army of Two: The Devil’s Cartel. In de trailer genaamd “Explosive Encounter” zien we de RPG specialist van The Cartel genaamd ‘Thug’. In het nieuwe deel van de serie zijn Alpha en Bravo beland in Mexico en beland in een drugsoorlog. Bijna elke game krijgt tegenwoordig een special edition, zo ook Army of Two: The Devil’s Cartel genaamd ‘The Overkill Edition’. Deze editie krijg je als je de game reserveert.

Inhoud van The Overkill Edition:

– Eerder toegang tot drie “Overkillers” contracten: In deze drie contracten moet je zoveel mogelijk schade aanbrengen en vijanden neerknallen waardoor je punten krijgt. Doordat je steeds punten scoort blijf je in Overkill modus en in Overkill moet je je eigen een baan leiden naar het afhaalpunt waar je veilig bent.

– Tactische Co-op uitrusting: Je krijgt een TAH-9 Pistool, speciale pak en masker, een Double D Automatische Shotgun en een Overkill pak en masker.

– Vier Dag van de Doden: Je krijgt machine geweer in de sfeer van de Dag van de Doden, Dag van de Doden outfit en maskers die door populaire tatoeëerders zijn gemaakt.

https://www.youtube.com/watch?v=WkD2CiOBcZs” width=”620″ height=”360″]