Heb jij de Overkill Edition van Army of Two: The Devil’s Cartel al gereserveerd?

De game is een pure co-op game maar ook alleen te spelen.

We hebben een nieuwe trailer voor je van Army of Two: The Devil’s Cartel. Zoals je kunt zien gaat er van alles kapot in de nieuwe trailer. Verwacht meer van alles in Army of Two: The Devil’s Cartel die op 29 maart zal verschijnen op de Xbox 360, en PlayStation 3. Mocht je het nog niet weten, er komt een Overkill Edition van de game uit. Je krijgt deze editie als je de game reserveert.

Inhoud van The Overkill Edition:

– Eerder toegang tot drie “Overkillers” contracten: In deze drie contracten moet je zoveel mogelijk schade aanbrengen en vijanden neerknallen waardoor je punten krijgt. Doordat je steeds punten scoort blijf je in Overkill modus en in Overkill moet je je eigen een baan leiden naar het afhaalpunt waar je veilig bent.

– Tactische Co-op uitrusting: Je krijgt een TAH-9 Pistool, speciale pak en masker, een Double D Automatische Shotgun en een Overkill pak en masker.

– Vier Dag van de Doden: Je krijgt machine geweer in de sfeer van de Dag van de Doden, Dag van de Doden outfit en maskers die door populaire tatoeëerders zijn gemaakt.

https://www.youtube.com/watch?v=KRVuyw9k6GE” width=”620″ height=”360″]