Maak je klaar voor Guild Wars 2 PvP!

ArenaNet kondigt met trots aan dat het eerste Guild Wars 2 Player vs Player (PvP) League seizoen van start is gegaan, dankzij een nieuwe update, waardoor zelfs de spelers die zo nu en dan spelen kunnen opklimmen tot het elite level van competitieve spel. Alle spelers, onafhankelijk van hun skill level, zijn uitgenodigd om zich een weg te banen door zes divisies (van Amber tot Legendary) om goud, items, titels en achievements te winnen en de resultaten te tonen aan de hele community van de game.

De beste acht teams in de Guild Wars 2 PvP community nemen het inmiddels tegen elkaar op in het eerste seizoen van de ESL Guild Wars 2 Pro League.

Om mee te doen moeten spelers een team van vijf spelers samenstellen en zich inschrijven voor de Guild Challenger League, waar de prestaties van hun team in ranked PvP wedstrijden worden gevolgd en beoordeeld. Met PvP Leagues kunnen nieuwe en bestaande guild teams het opnemen tegen gelijkwaardige spelers en geplaatst worden op een speciaal leaderboard met ELO rating. Hiermee wordt bepaald wie de beste is. Deze rating wordt steeds bijgesteld, waardoor alleen de meest bekwame en actieve guilds slagen in de loop van een seizoen van 7 weken.