Bedrijven bevestigen plannen om Angry Birds Trilogy dit jaar uit te brengen voor Wii U.

Heb jij de kwade vogeltjes trilogie al gekocht?

Activision Publishing, Inc., een dochteronderneming van Activision Blizzard, Inc. en Rovio Entertainment kondigen vandaag aan dat Angry Birds™ Trilogy wereldwijd maar liefst een miljoen keer is verkocht. Vanaf september 2012 is de game verkrijgbaar voor de Xbox 360® met Kinect™-compatibiliteit, PlayStation®3 met volledige PlayStation®Move-ondersteuning en voor de Nintendo 3DS™. Angry Birds Trilogy heeft de harten van de fans gestolen door de drie legendarische mobiele games van Rovio Angry Birds, Angry Birds Seasons en Angry Birds Rio te combineren met nieuwe content, levels en functies. Activision en Rovio willen graag voortbouwen op dit succes en brengen in 2013 Angry Birds Trilogy uit voor de Nintendo Wii™ en Wii U™.

“De geweldig leuke en meeslepende gameplay van Angry Birds komt ook op grote schermen perfect tot z’n recht en de reacties van gamers is echt overweldigend geweest,” zegt Jennifer Mirabelli, vice-president Verkoop en marketing van Activision Publishing, Inc.

“Het was in 2012 geweldig om te zien dat de gameplay van Angry Birds zich zo goed laat aanpassen voor consoles,” aldus Petri Järvilehto, Executive Vice President Games van Rovio. “We vinden de functies van de Wii U zeer intrigerend. Vandaar dat we erg blij zijn dat we deze versie aan onze fans kunnen aanbieden.”

Angry Birds Trilogy is van top tot teen vernieuwd met HD-graphics, verbeterde besturing, nieuwe animaties en interactieve achtergronden. De ruim 700 levels zijn goed voor meer dan 150 uur verslavende gameplay. Anger Management, het nieuwste DLC-pack, bevat 130 favoriete puzzels waaronder Wreck the Halls en Birdday Party.