Dit wordt weer lekker griezelen!

Krillbite komt met Among the Sleep, en dat ga je weten ook!

Ik ben dol op horror games, elk jaar zoek ik weer een game die me weet verrassen of me zelfs de stuipen op het lijf weet te jagen. Zo heb ik slender gespeeld, die mij al de rillingen gaf, en natuurlijk de classics waaronder silent hill, Eternal Darkness en Resident evil. Maar in 2013 komen er nog een aantal games voorbij die we niet mogen vergeten waaronder Among the sleep dat gemaakt word door Noorse Krillbite.

Among the Sleep is een first person game, en laat jou als speler in een fantasie wereld deelnemen door de ogen van een 2 jarig kind. Elke avond wordt je netjes naar bed wordt gebracht, maar gedurende deze nachten gebeuren er vreemde dingen in het huis. Soms vragen we af waarom we ons niks meer kunnen herinneren als 2 jarige. Zou Among the Sleep ons het antwoord geven?

De trailer, die we hieronder hebben neergezet komt alweer uit 2012. Dat is even geleden. Daarom ook even een refresh! In mijn ogen mag deze game niet vergeten worden.

Doe alle lichten uit, en zet het geluid hard. Want alleen de teaser al geeft je al genoeg rillingen!

https://www.youtube.com/watch?v=YWDQN_X5b-M” width=”620″ height=”360″]