In augustus mogen fans van Japanse games weer aan de slag. dit keer met een liefdesverhaal vanuit de ogen van een vrouwelijke hoofdpersonage

En weer een Japanse game naar Europa. Amnesia: Memories komt in augustus naar de PS Vita in Europa en Amerika. Dit heeft Idea Factory International onlangs bekend gemaakt tijdens een pers evenement. De game komt beschikbaar als digitale aanschaf in de PSN store.

Deze Otome (letterlijk vertaald “een meisjes game”) is een visueel boek of interactief verhaal dat op 19 december 2013 al in Japan uitkwam onder de naam Amnesia: V Edition. De game is gebaseerd op een anime genaamd “Amnesia” (die weer op voorgaande games gebaseerd is) en als speler bestuur je een vrouwelijk hoofdpersonage die haar ware liefde wilt vinden uit een flink aantal mannelijke kandidaten die ze in de game voorgeschoteld krijgt.

Het hoofdpersonage heeft geen geheugen van haar verleden of wie ze is. Met de hulp van Orion, een mysterieuze gentleman die aan haar zijde verschijnt als ze wakker word, gaat ze op pad om haar geheugen terug te vinden. Tijdens haar reis krijgt ze een vreemd telefoontje van iemand die ze zich ook niet kan herinneren… Wat zal dit avontuur je verder brengen?
Amnesia: Memories komt in augustus naar het westen