Zullen we in Nederland ook een Amiibo prijsverlaging ontvangen?

Als je een Wii U hebt ben je mogelijk al wel bekend met Nintendo’s Amiibo’s, de grappige kleine figuurtjes, die je in een selectie van spellen kan gebruiken. Sommigen zijn enorm schaars en moeilijk te vinden, dit kan door slechte leveringen, retail-exclusieve deals en meer van dat soort ongein komen. Nou zijn er echter een aantal Amiibo’s die de winkelschappen overbevolken, dus heeft Nintendo besloten om (in een aantal landen) de figuurtjes een prijsverlaging te geven. De Amiibo prijsverlaging is bestemd voor Princess Peach, de harige Donkey Kong en onze vrolijke groen vriend Yoshi. De Amerikaanse versies zullen vanaf nu $9,99 kosten, inplaats van $12,99. Of we in Nederland ook een prijsverlaging krijgen is nog niet bekend. De Amiibo’s zijn hier namelijk een stuk duurder.

Vanaf volgende maand zullen ter ere van de release van Mario Party 10 voor de Wii U nieuwe Amiibo’s van Peach en Yoshi aan het assortiment worden toegevoegd, . Welke Amiibo’s hebben jullie allemaal verzameld?

**UPDATE** De Donkey Kong, Peach en Yoshi Amiibo’s krijgen in Nederland vanuit Nintendo geen prijsverlaging. De winkeliers mogen de prijzen namelijk zelf bepalen. Nintendo biedt alleen een aanbevolen verkoopprijs, wat de winkeliers er mee doen mogen ze volgens een medewerker van de Nederlandse Nintendo marketing afdeling zelf beslissen.