Nieuwe Trailer van Aliens: Colonial Marines knalt je van je stoel.

Durf jij het op te nemen tegen de Aliens?

SEGA heeft zojuist de Kick-Ass Trailer van Aliens: Colonial Marines vrijgegeven! De trailer laat zien wat je als speler kunt verwachten als je de strijd aangaat in met de Aliens in Aliens: Colonial Marines.

Het verhaal van Aliens: Colonial Marines begint op een ogenschijnlijk
verlaten schip, de U.S.S. Sulaco, dat in een baan draait rond LV-­‐426. Spelers leiden een groep zwaar getrainde Amerikaanse Colonial Marines en gaan aan boord van het verlaten schip om te kijken welk lot de bemanning ten deel is gevallen. Ze moeten vechten om afschuwelijke verschrikkingen en hun eigen angsten te overwinnen,
terwijl ze de waarheid achterhalen in een val die het volledige heelal omspant en de mensheid overlevert aan de genade van het moorddadigste en dodelijkste ras in het universum.

De game verschijnt 12 februari voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. In de Benelux krijgen de eerste kopers de Limited Edition voor dezelfde prijs. De Limited Edition bevat 4 extra personages uit de film, de vlammenwerper van Ripley en extra aanpassingsopties voor je Marines. De Wii U versie van het spel volgt later in Q1 2013.

Limited Edition Overview - ACM

https://www.youtube.com/watch?v=55gkLh1ZGac” width=”620″ height=”360″]