Alien Isolation.8.

Heb jij al een Alien Isolation Pre-order staan?

SEGA heeft de Alien Isolation Pre-order trailer vrijgegeven. In de trailer zien we wat voor content je krijgt als je Alien Isolation reserveert. Iedereen die het spel reserveert in de Benelux krijgt een gratis upgrade naar de Nostromo Edition, inclusief de bonuscontent “Crew Expendable”. Spelers kunnen als een van de drie overlevende bemanningsleden spelen, kort nadat Brett de dood heeft gevonden in de kaken van het wezen. Als Ellen Ripley, Dallas of Parker kunnen spelers de Nostromo verkennen vanaf het woondek tot aan de machinekamer, terwijl ze hun acties coördineren met Lambert en Ash om de alien naar de luchtsluis van het schip te lokken.

Daarnaast ontvangen consumenten die bij bepaalde verkoopkanalen reserveren tevens “Last Survivor”, waarin spelers het verhaal oppakken zodra Ripley in de Narcissus probeert te ontsnappen. Als ze het geschreeuw van Lambert en Parker horen, moeten spelers door de Nostromo omlaag navigeren om de zelfvernietigingsprocedure in gang te zetten. Daarna moeten ze terug naar de Narcissus-shuttle om te ontsnappen. Binnenkort wordt bekend bij welke verkoopkanalen in de Benelux “Last Survivor” geldig is.

 • Atrus

  Hey Berend, ik heb Alien Isolation ge-preordered bij Bol.com. Hier hebben ze de Nostromo edition (met als extra content Crew expendable) en als je deze pre-ordered krijg je de dlc Last survivor erbij.

  http://www.bol.com/nl/p/alien-isolation-nostromo-edition/9200000023549693/

  • Super vet!! Dan zal ik ook eens langs bol.com gaan surfen!! Thnx Atrus. Btw heb je alle films ook gezien?

  • Tnx man! Sorry voor de late reactie. Ik weet nog niet zo goed wat ik van de game moet vinden. Misschien ben ik nog te sceptisch vanwege de laatste Alien game.

 • Daantjuhhh

  Ahhh ik weet nie wa ik. Moe doen pre order of manchester city shirt kope !!! En er is een nieuwe dlc voor btf 4 dragon theeth sorry als jullie al een blog erover hadde geschreven maar voor de mensen die dit nie wisten er zijn 4 nieuwe Maps en paar nieuwe wapens

  • Ik begrijp niet zo goed wat je reactie met aliens te maken heeft 😀 maar ik zou als ik jou was alien isolation preorderen en een shirt van tottenham kopen!

  • Daantjuh. Leuk dat je reageert op onze artikelen maar wil je wel proberen ontopic te blijven? Ik plaats bij een artikel over hardlopen ook niet de vraag wat ik moet doen als mijn kat maar blijft miauwen. Alvast bedankt.

   • Daantjuhhh

    Ja weet maar jullie hebben geen forum dus ja dan zeg ik het maar op de raarste plekke

    • hahahaha we hebben wel een forum hoor 😀 Moet ik deze voor jou weer live zetten!? Laat maar weten

     • Daantjuhhh

      Ja ziet hem nie staan ben beetske blind 🙁