Is Alien Isolation misschien te moeilijk voor de gemiddelde gamer?

Vandaag hebben we niet een maar wel liefst twee nieuwe Alien Isolation trailers voor jullie in petto. De eerste genaamd “Crowd Control” laat zien wat je dus blijkbaar absoluut niet moet doen in een situatie waarin je omsingeld bent. De tweede trailer “Flared Up” is een goed voorbeeld van hoe je het beste doodgestoken kan worden door een van de gevreesde Xenomorphs. Het ziet er steeds meer naar uit dat Alien Isolation een enorm frustrerende game schijnt te worden en zeker niet voor elke gamer is weggelegd.

 • Game ziet er tof uit! Moet alleen keuzes maken dit najaar ๐Ÿ™ Ik ga deze game later wel een keertje oppakken

  • Ik zou als ik jouw was eerst alle films maar eens kijken ๐Ÿ˜€ Als die je bevallen ga je deze game meteen halen ๐Ÿ˜€

   • heb ik dus allang gedaan ๐Ÿ™‚ Kijk meer uit naar andere games, ga als horror game eerst the evil within spelen

 • Game ziet er tof uit! Moet alleen keuzes maken dit najaar ๐Ÿ™ Ik ga deze game later wel een keertje oppakken

  • Ik zou als ik jouw was eerst alle films maar eens kijken ๐Ÿ˜€ Als die je bevallen ga je deze game meteen halen ๐Ÿ˜€

   • heb ik dus allang gedaan ๐Ÿ™‚ Kijk meer uit naar andere games, ga als horror game eerst the evil within spelen

 • Game ga ik zeker aanschaffen maar wat later. Er komen titels uit die ik eerder wil spelen. De sfeer zit er in ieder geval goed in.

 • Game ga ik zeker aanschaffen maar wat later. Er komen titels uit die ik eerder wil spelen. De sfeer zit er in ieder geval goed in.