Alien Isolation The Cast Trailer

Alien Isolation The Cast trailer laat wat oude bekenden zien

SEGA heeft een nieuwe trailer vrijgegeven van Alien Isolation. In de Alien Isolation The Cast trailer zien we Sigourney Weaver (Ellen Ripley), Tom Skerritt (Dallas), Veronica Cartwright (Lambert), Harry Dean Stanton (Brett) en Yaphet Kotto (Parker) terug.

Iedereen die het Alien Isolation reserveert in de Benelux krijgt een gratis upgrade naar de Nostromo Edition, inclusief de bonuscontent “Crew Expendable”. Spelers kunnen als een van de drie overlevende bemanningsleden spelen, kort nadat Brett de dood heeft gevonden in de kaken van het wezen. Als Ellen Ripley, Dallas of Parker kunnen spelers de Nostromo verkennen vanaf het woondek tot aan de machinekamer, terwijl ze hun acties coördineren met Lambert en Ash om de alien naar de luchtsluis van het schip te lokken.

Daarnaast ontvangen consumenten die bij bepaalde verkoopkanalen reserveren tevens “Last Survivor”, waarin spelers het verhaal oppakken zodra Ripley in de Narcissus probeert te ontsnappen. Als ze het geschreeuw van Lambert en Parker horen, moeten spelers door de Nostromo omlaag navigeren om de zelfvernietigingsprocedure in gang te zetten. Daarna moeten ze terug naar de Narcissus-shuttle om te ontsnappen. Binnenkort wordt bekend bij welke verkoopkanalen in de Benelux “Last Survivor” geldig is. Bekijk de Alien Isolation The Cast trailer hier.

https://www.youtube.com/watch?v=V7AjIqcG2pI” width=”620″ height=”360″]