AirMech Arena speelt zich af in een door oorlog verscheurde toekomst

Dit voorjaar ontdek je in AirMech Arena de toekomst van het strijdveld, waar je met hyperfuturistische wapens epische veldslagen gaat uitvechten. Deze real-time action strategy game zal gratis te spelen zijn via Xbox Live voor Xbox One* en PlayStation Network voor PlayStation 4.

AirMech Arena speelt zich af in een door oorlog verscheurde toekomst. Hier commandeer jij de AirMechs: onvoorstelbaar krachtige wapens die bovendien kunnen transformeren. Er zijn negen verschillende AirMechs met elk hun eigen unieke kenmerken, waarbij je van vorm kunt veranderen om snel te schakelen tussen aanvallen op de grond en in de lucht.

Met behulp van je AirMechs bouw je gigantische legers die op jouw bevel vijandige forten aanvallen en je eigen basissen beschermen. Hierdoor speel je nieuwe waardevolle eenheden vrij, maar ook piloten, speciale items en strijdkleuren om je leger een eigen gezicht te geven.

AirMech Arena biedt je verschillende spelvormen. Zo kan je alleen spelen in de singleplayermodus, maar ook samen met of juist tegen anderen vechten in de multiplayermodus. Hierbij vorm je teams van maximaal vier spelers. Teamwork is essentieel, want terwijl jullie het territorium van de vijand binnendringen moeten de eigen forten goed beschermd blijven en is de aanvoer van nieuwe grondstoffen van levensbelang. Tot slot is er nog een speciale toeschouwersmodus om de wedstrijden van anderen te bekijken. AirMech Arena verscheen al eerder op de Xbox 360. Bekijk de trailer van deze versie hieronder om een idee te krijgen wat de game je te bieden heeft.