activision_call_of_duty_en_skylanders

Call of Duty: Advanced Warfare, Skylanders Trap Team en Destiny vormen blockbuster line-up

Activision Publishing, Inc., de volledig in eigendom zijnde dochteronderneming van Activision Blizzard, Inc., trapt de Electronic Entertainment Expo (E3 Expo) dit jaar af met een blockbuster line-up. De nummer één en de nummer twee van de best lopende franchises van 2013* worden aangevuld met wellicht de grootste nieuwe game van dit jaar.

In het LA Convention Center zullen Call of Duty Advanced Warfare, Skylanders Trap Team en Destiny worden gelanceerd. Zowel Skylanders als Destiny zijn te spelen op de E3 Expo bij de stand van Activision in de South Hall, booth #1647.

“Op deze E3 komt voor ons jaren van voorbereiding samen,” zegt Eric Hirshberg, CEO van Activision Publishing, Inc. “Elke game die we aan de wereld tonen is het summum van kwaliteit en innovatie, dé benchmarks van Activision. Call of Duty: Advanced Warfare is de eerste game van de franchise met een ontwikkelcyclus van drie jaar en met Skylanders Trap Team brengen we de grootste innovatie sinds we het Toys-to-Life genre uitvonden. Destiny is het resultaat van meer dan vier jaar passie, samenwerking en toewijding van zowel de ontwikkelaars van Bungie als Activision. Ik denk dat dit de beste E3 uit de geschiedenis van Activision gaat worden en ik kan niet wachten tot gamers een kijkje komen nemen bij onze nieuwe creaties.”

Activision op E3:

Call of Duty: Advanced Warfare – Ontwikkeld door Sledgehammer Games biedt Call of Duty: Advanced Warfare een duizelingwekkende totaalervaring. Er is een veelzijdig en meeslepend verhaal, er zijn betoverende visuals en de exoskeleton gameplay verandert de manier waarop je de game aanpakt. Als speler ben je een supersoldaat. Je beschikt over de enorme krachten van het exoskeleton en maakt gebruik van een wapenarsenaal met ongekende mogelijkheden én nieuwe gameplay mechanics. De game is de eerste Call of Duty die de vruchten plukt van een driejarige ontwikkeltijd. Call of Duty: Advanced Warfare, speciaal gebouwd met het oog op next generation consoles, speelt zich af in de toekomst en neemt spelers mee op een rollercoaster reis. Een nieuwe cast personages, een wereld van eindeloze nieuwe mogelijkheden – dat is Call of Duty: Advanced Warfare. De release staat gepland op 4 november voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 3 en Windows PC.

Destiny – Uit de koker van Bungie, de makers van Halo®, komt Destiny tevoorschijn. Een episch avontuur volgepakt met actie. De game speelt zich af in een mysterieus en toch ook weer bekend universum en tilt het first-person action genre naar een volgend niveau. Single player, cooperative, competitive, public en social activities – alles loopt naadloos in elkaar over in een gigantische wereld waarvan de grenzen onzichtbaar zijn. Destiny is met recht ‘s werelds eerste “Shared World Shooter.” In Destiny zijn gamers Guardians van de laatste stad op aarde en beschikken ze over grootse krachten, terwijl ze de verste uithoeken van ons Zonnestelsel verkennen. De game komt op 9 september uit voor PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One en Xbox 360. Bezoek voor meer informatie www.DestinyTheGame.com.

Skylanders Trap Team – Ontwikkelaar Toys for Bob was met de allereerste Skylanders het brein achter het Toys-to-Life genre. Nu zijn ze terug met Skylanders Trap Team. De laatste aflevering in de Skylanders franchise draait het magische effect 90 graden om. Zo geeft het kinderen niet alleen de mogelijkheid personages uit de digitale wereld te halen en ze naar de fysieke wereld te brengen, maar breng je de personages óók van de fysieke wereld naar de digitale. In Skylanders Trap Team zoek je als Portal Master de meest gezochte schurken in heel Skylands op om ze te verslaan. Je haalt ze uit de game en tovert ze naar je huiskamer door middel van Traps. Ook via de Traps zend je die schurken vervolgens weer terug naar de game. Nu kun jij ze spelen en zorgen dat ze het goede doen. Skylanders Trap Team bevat de Traptanium Portal™, een nieuwe ring van magische energie waarmee kinderen niet alleen hun Skylanders tot leven wekken, maar ze kunnen dus ook schurken vangen. Skylanders Trap Team introduceert nieuwe helden, de Trap Masters, en is vanaf 5 oktober in Noord-Amerika beschikbaar voor Xbox One, Xbox 360, PlayStation 4, PlayStation 3, Nintendo’s Wii en Nintendo’s Wii U. Daarnaast is er vanaf 5 oktober ook een volledig uniek avontuur beschikbaar op de Nintendo 3DS™.