Activision kondigt Tony Hawk’s Shred Session aan

Tony Hawk’s Shred Session verschijnt op iOS en Android

Activision en Tony Hawk kondigen vandaag Tony Hawk’s Shred Session aan. Deze nieuwe free-to-play game voor smartphones en tablets is ontwikkeld door de studio Big Bit uit Groot-Brittannië. De release staat voor komende zomer gepland.

In Tony Hawk’s Shred Session vegen spelers met een vinger over het scherm van hun iOS en Android device om zo al skatend tricks en combo’s te doen en van het ene level naar het volgende level door te stoten als een echte prof. Door de eenvoudige, intuïtieve touchscreen bediening zijn de tricks voor iedereen haalbaar, terwijl ook de meer ervaren liefhebbers van Tony Hawks-games genoeg uitdagingen vinden om hun kunsten uit te breiden en aan te scherpen.

“Ik vind het fantastisch dat Activision mijn ideeën deelt voor een skateboard game op mobiel,” zegt Tony Hawk. “Het is altijd spannend om je te verder te ontwikkelen met de komst van nieuwe technologieën en Shred Session is weer iets geheel nieuws.”

Van de promenade van Santa Monica tot de kleine straatjes in London, de locaties in de game zijn een droom voor skaters. Er zijn twee modi in Tony Hawk’s Shred Session: Survival – waar spelers tricks en combo’s kunnen uithalen zolang ze willen. Daarnaast is er ook Shred Sessions, waarbij je als speler door verschillende levels gaat om zo de doelen te bereiken die van oudsher bij een Tony Hawk-game horen, of je neemt het op tegen de topscores van je vrienden.

In de game is het echte skateboarden nooit ver weg. Je hebt de keuze om te spelen als één van zes hedendaagse profs: Chris Cole, Aaron “Jaws” Homoki, Lizzie Armanto, David Gonzalez, Riley Hawk, en natuurlijk Tony Hawk zelf. Deze profs hebben allemaal hun eigen kenmerkende moves. Bovendien kan iedere skater worden uitgedost met kleding van echte merken. Ook de decks zijn te customizen met signature designs – daaraan zijn dan weer bonussen verbonden die tot nog hogere scores kunnen leiden.

  • Grayfoxz

    zucht…..