Skylanders Swap Force

Skylanders Swap Force

Grijp je kans: speel de langverwachte nieuwe game als één van de eersten in de Benelux! Op 8 oktober 2013 komt Skylanders Swap Force uit. Wie niet zo lang wil wachten, kan alvast kennis maken met de langverwachte nieuwe Skylanders, want op twee evenementen is Activision aanwezig: Gameland en de Mini Dam tot Damloop. En dat niet alleen: op beide evenementen kun je Skylanders Swap Force spelen!

Skylanders, wat doe je ermee?

Skylanders Swap Force is een game om naar uit te kijken. De introductie van de nieuwe feature ´dynamic swapability´ stelt gamers in staat om 16 SWAP Force actiefiguren om te toveren tot meer dan 250 unieke personages. Hoe? Wissel de bovenste en onderste helft van de toys om en je hebt een totaal nieuw actiefiguur. Door de krachten en moves van de personages te ‘mixen’ en te ‘matchen’ heb jij als gamer ongekend veel keuzemogelijkheden. Bovendien introduceert de game nieuwe vaardigheden als vliegen, klimmen, graven, stuiteren en teleporten. Kun je niet wachten tot de release op 18 oktober? Kom dan naar Bobbejaanland of de Mini Dam tot Damloop.

Bobbejaanland?

Een bezoek aan pretpark Bobbejaanland is altijd al een feest, nu Gameland daar op 6, 7 en 8 september wordt georganiseerd wordt het dubbelleuk. Drie dagen lang zijn alle attracties van Bobbejaanland open en je kunt er de splinternieuwe Skylanders-game Swap Force spelen. Ook kun je op Gameland op de foto met niemand minder dan Gill Grunt, het populaire uit Skylanders-personage. De allernieuwste game spelen, op de foto met Gill Grunt én je uitleven in het pretpark – het kan niet beter!

Op zondag 22 september 2013 wordt in Zaandam de 28e Mini Dam tot Damloop gehouden voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Deelnemers lopen over het parcours van de grote Dam tot Damloop en ontvangen na afloop een mooie medaille. Maar het allermooiste is het kinderfeest, waar je je kunt uitleven op springkussens. Beeld je in dat je één van de personages uit Skylanders Swap Force bent, want die hebben immers allemaal nieuwe moves in huis, zoals vliegen, klimmen, graven, stuiteren en teleporten. Op de springkussens kun jij dat allemaal! Ben je even moe van al dat gespring, dan ga je lekker Skylanders Swap Force spelen of op de foto met Gill Grunt, een van de helden uit de game. Of je laat je schminken tot je favoriete Skylanderspersonage en doet alles nog een keer over. Je springt op de kussens als een Skylander, je speelt Swap Force als een Skylander en gaat na afloop moe maar intens gelukkig naar huis als… een echte Skylander!

Normaal kost een toegangsticket voor Bobbejaanland 32 euro. Speciaal voor Gameland worden tickets aangeboden voor 25 euro (alleen in voorverkoop). Check www.gameland.be.

Toegang tot de Mini Dam tot Damloop en de georganiseerde activiteiten is gratis. Kijk voor meer informatie op: www.damloop.nl.