Saints Row IV Re-Elected en Saints Row Gat out of Hell komen uit op 23 januari 2015

Saints Row-fans maak kennis met de stemacteurs van de Saints en neem een exclusief kijkje achter de schermen bij de stemopnames voor Saints Row Gat out of Hell. Terwijl Johnny Gat en Kinzie zich klaarmaken voor een duivels avontuur tegen de Duivel en zijn volgelingen, bespreken hun stemacteurs Daniel Dae Kim en Natalie Lander het plezier en de uitdagingen die komen kijken bij hun rol als stemacteur van een echte Saint.

Over Saints Row Gat Out of Hell

Na de ruimtevaartcapriolen van Saints Row IV, vroegen velen fans zich af wat we hierna nog zouden kunnen bedenken… het antwoord? De Duivel op zijn bek slaan. Speel als Johnny Gat of Kinzie Kensington en breek de Hel af in een poging om de ziel van de leider van de Saints te redden. Historische iconen, oude vrienden, nog oudere vijanden, een talking gun, een volledig musicalnummer, en een berg andere capriolen wachten op je in de open wereld standalone expansion speeltuin die Saints Row Gat Out of Hell heet.

Saints Row Gat out of hell

Over Saints Row IV: Re-Elected

In Saints Row IV wordt de grote baas van de Saints kandidaat gesteld voor het Amerikaanse presidentschap. En de Saints zijn nog maar net begonnen. De epische waanzin van de Saints frachise krijgt een nieuwe twist met een katastrofische buitenaardse invasie, en de buitenaardse wezens hebben de Saints naar een bizarre simulatie van Steelport verhuisd. Hanteer gigantische superkrachten in een strijd om de mensheid uit de mentale grip van alien granddaddy Zinyak te bevrijden. Ontsnap de simulatie waarin de Saints bende gevangen zit of ga ten onder.