Nieuwe DLC moet fans doen terugdenken aan de alpha build van de game.

Ace of Spades is maar liefst met 32 spelers te spelen.

Jagex onthult vandaag de nieuwste DLC voor hun populaire creatieve shooter, Ace of Spades.

De Classic Mode DLC, die nu gratis beschikbaar is, doet fans terugdenken aan de alpha build van Ace of Spades. De Classic Mode DLC bevat een grote hoeveelheid gameplay kenmerken, kaarten en ervaringen, die gebaseerd zijn op de klassieke versie van de game. In het thema van de twee Wereldoorlogen biedt de DLC spelers de kans om hun tactische strategieën te tonen, door gebruik te maken van de eenvoudigere gameplay. Spelers kunnen, uitgerust met een variëteit aan basiswapens, de Capture the Flag game modus spelen. Deze modus is geïnspireerd op de originele Ace of Spades alpha; spelers kunnen kiezen uit een selectie nieuwe kaarten, ontwikkeld naar voorbeeld van de Classic Mode. Eén versie is ontworpen door de Ace of Spades Community.

Hieronder volgen alle details van de gratis Classic Mode DLC:

Klassieke specifieke klasse:

– Deuce Character Class – Een ge-update versie van de karakterklasse, die in de klassieke versie van de game beschikbaar was.

Nieuwe kaarten:

– 5 nieuwe gevechtskaarten, inclusief een kaart die door de community is gebouwd.

Traditionele Gameplay:

– De Classic Mode DLC is een nostalgische uitvoering van de originele game en brengt de klassieke game modes terug.

Nieuwe Strategie Focus:

– De rustigere gameplay en beweeglijkheid geeft tactische strategen de kans om hun kunsten te tonen en zo hun tegenstanders op de knieën te dwingen.

Ace of Spades werd vorige maand op Steam gelanceerd en is inmiddels uitgegroeid tot een van de meest populaire Steam titels, met een top 3 positie in de games onder €10,- sinds lancering. Ook heeft Ace of Spades meer dan 3 weken in de wereldwijde top 10 lijst gestaan.

Wat is Ace of Spades?:

Ace of Spades is de nieuwste titel van de prijswinnende Engelse studio van de toonaangevende free-to-play browser MMO RuneScape.com, de recent aangekondigde Facebook racer Carnage Racing en de langverwachte Transformers Universe.

Ace of Spades is de first-person shooter, waarmee je je eigen slagveld kunt creëren, vernietigen en weer opnieuw kunt opbouwen. Tot maar liefst 32 spelers kunnen uit vier unieke klassen kiezen en in teamverband meedoen aan gevechten op de eindeloze slagvelden, die continu blijven veranderen.