Niet al te lange tijd geleden kwam een Doom bèta ter sprake bij een trailer van Wolfenstein, nu hebben we meer informatie

In deze trailer hier viel buiten nieuwe gameplay beelden van de nieuwe Wolfenstein game, ook aan het einde te zien dat er bèta toegang voor de volgende Doom voor pre-orders beschikbaar zou zijn. Meer dan dit hadden we nog niet gehoord over het volgende deel van deze serie… tot nu.
Mensen die Wolfenstein op een Xbox platform halen krijgen toegang op de bèta op de Xbox One. Mensen die de game voor een PlayStation halen krijgen bèta toegang op de PlayStation 4. En natuurlijk krijgen PC gamers gewoon toegang tot de PC bèta. Wel is het belangrijk om te weten dat voor de Xbox One versie een Xbox Live abonnement nodig is. PlayStation gamers hebben niet per se PS plus nodig hiervoor. Ook gaf Bethesda aan in een nieuwe faq dat ze bezig zijn met Steam, Microsoft en Sony om te zorgen dat ook de digitale pre-orders toegang krijgen tot de bèta.
Helaas is er nog geen datum vrijgegeven voor de doom bèta:

Although you’ll receive the Doom beta key code with your copy of Wolfenstein: The New Order, the Doom beta won’t begin until a later, yet-to-be announced date. We will be providing more information on the specific content and duration of the beta test at a later time.