3 is 2 actie bij Media Markt, jij bent toch niet gek?

Jawel de feestdagen komen eraan en dus doen winkeliers er van alles aan om voor ons met leuke acties te realiseren. Zo heeft Media Markt een 3 is 2 actie. Hierin krijg je korting op alles dvd’s, cd’s en natuurlijk ook op games. En dat is in onze ogen toch een mooie deal! Want zoals iedereen weet zijn er de afgelopen maanden geweldige games uitgekomen. Assassins Creed Unity, Far Cry 4, Shadow of Mordor om er een paar te noemen. Ook the Crew staat in het lijstje. Dus ga eens kijken in de winkel/webshop en wie weet kan je een mooie deal binnenhalen. Of laat een reactie hieronder zodat je misschien met iemand samen wat kan kopen.

Ga hier naar de deal van Media Markt.

3 is 2 actie bij Media Markt

 • Hele coole actie! Vorige maand deden ze dit in Amerika bij Target en zei ik nog tegen mijn clan maatjes uit de VS dat dit niet snel gedaan zou worden in Nederland…lol

  • Media Markt doet dit elk jaar wel nino. Ik zit er ook aan te denken om misschien nog een paar games aan te schaffen.

   • Nice, wist ik niet. Maar ik haal me games vrijwel nooit bij Media Markt. De US Xbox Store staat vol met zieke “Black Friday” en “GOLD member” aanbiedingen.

    • Ik ook nooit behalve bij de jaarlijkse 3=2 actie 😉

 • Ik ga er vanmiddag langs, ik moet Dragon Age 3, Far Cry 4 en The Evil Within nog in huis halen nu lijkt het mij het goede moment!

 • The Crew, LPB 3 en FC4 besteld. The Crew verkoop ik gelijk door 😀

 • Leuke deal 🙂 Ben benieuwd welke games mensen gaan aanschaffen.

 • Die games gekocht vanmiddag: Far Cry 4, The Evil Within en AC Unity. Dragon Age was op….