2K kondigt aan dat NBA MVP 2014 Kevin Durant de Coveratleet is van NBA 2K15

NBA 2K15 staat gepland voor release op 10 oktober 2014 op PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 en PC

2K heeft vandaag aangekondigd dat Oklahoma City Thunder superster Kevin Durant, viervoudig NBA scoring champion en onlangs bekroond tot NBA Most Valuable Player, zijn solo debuut zal maken als gamecoveratleet op NBA® 2K15, de volgende editie van de hoog beoordeelde verkoophit: de NBA videogame simulatie serie*. Hiermee sluit Durant een topjaar af waarin hij voor de eerste keer in zijn carrière de NBA top award ontving en hij zijn jongensdroom vervuld zag en coveratleet van NBA 2K is. En dat alles in een jaar waarin hij zijn status als één van de beste spelers van zijn generatie keihard bevestigde.

“Ik ben vereerd dat ik geselecteerd ben voor de cover van NBA 2K” aldus Durant, die op dit moment de Oklahoma City Thunder leidt tegen de Los Angeles Clippers tijdens de NBA playoffs van dit jaar. “Ik ben van jongs aan fervent fan en speler van NBA 2K en dan geselecteerd worden om in je eentje op de cover te staan van NBA 2K15 is een geweldige prestatie op dit moment in mijn leven. Ik voel dat mijn tijd nu echt is aangebroken.”

“We blijven onszelf uitdagen om de NBA 2K franchise te koppelen aan de besten van deze generatie en met Kevin Durant hebben we één van NBA’s grootsten naar onze koningsstal gebracht,’’ aldus Alfie Brody, Vice President of Marketing voor 2K. “Het is ons doel om consequent een ongeëvenaarde ervaring te leveren aan de miljoenen fans die de NBA 2K serie spelen, in gelijke tred met de evolutie en groei van de NBA door de jaren heen.”

Durant’s indrukwekkende basketball CV omvat niet alleen zijn prestaties als viervoudig NBA scoring champion en winnaar van de NBA MPV award 2014, maar ook vier All-NBA teamselecties, vijf NBA All-Star selecties en de 2007-2008 NBA Rookie of the Year award, wat hem de perfecte keuze maakt om het NBA 2K basketball wereldwijd naar de fans te brengen