Bouw je eigen mysterieuze landhuis in Haunted Hollow.

2K en Firaxis Games, de veelgeprezen studio achter het award winnende XCOM: Enemy Unknown en de Sid Meier’s Civilization serie, kondigen vandaag de komst van Haunted Hollow aan. Haunted Hollow is hun eerste titel exclusief ontworpen voor de iPad, iPhone en iPod Touch.

Trouw gebleven aan de rijke geschiedenis van Firaxis, in het creëren van gelaagde strategie gedreven games, is Haunted Hollow een competitieve en angstaanjagende turn-based game die spelers van alle leeftijden aan zal spreken. Spelers bouwen een mysterieus landhuis voor het oproepen van populaire monsters, zoals vampieren, mummies en weerwolven. De monsters vechten tegen een arsenaal aan vijanden, terwijl zij tegelijkertijd proberen bezit te nemen van de nietsvermoedende stad onder hen, om zo het spel te winnen.

“Haunted Hollow is een voorbeeld van de manier waarop 2K en Firaxis werken aan creatieve en originele content gericht op hun fans van het eerste uur en de mobiele gamers,” aldus Sarah Anderson, senior vice president van marketing bij 2K. “Deze titel laat zien hoe ons aanbod in mobiele games zich kan ontwikkelen in diepgaande en waardevolle ervaringen, terwijl deze game met de iconische karakters en een grappig grafisch ontwerp spelers van alle leeftijden aanspreekt.”

“Wanneer Firaxis het potentieel van het mobiele platform onderzoekt, blijven onze teams toegewijd aan het creëren van grappige en innovatieve content die bij onszelf past.” Aldus Steve Martin, President & Studio Head bij Firaxis Games. “Haunted Hollow vertolkt het hart van de Firaxis studio met de komst van een diepgaande strategie ervaring die onze grootste fans aanspreekt, terwijl deze tegelijkertijd een breder publiek aantrekt met de luchtige graphics en de vele game mogelijkheden.”

Features zijn:

Bouw en bestuur een mysterieus landhuis dat freaky monsters zoals vampieren, zombies, mummies, heksen en reapers loslaat.
Ga de strijd aan met je rivalen en bezorg de dorpelingen de schrik van hun leven, vecht tegen je vijanden, ontwijk boze menigten en neem controle over de stad.
Power-up met elk monster’s eigen angstaanjagende krachten en extra’s.
Speel alleen of in multiplayer door je vrienden uit te dagen via Game Center of Pass & Play.
Kies uit verschillende spookhuis bouwstijlen, zoals ‘De verloren tempel’ of ‘De gekke professor’.

Haunted Hollow is vanaf nu wereldwijd gratis verkrijgbaar in de App Store en op iOS apparaten. Ga voor meer informatie over Haunted Hollow naar de App Store en vertel ons wie jouw favoriete monster is op www.twitter.com/2KGames #WhosYourBoo.