2k-Xbox-Live-Sale

Lekker racen onderweg met 2K Drive

2K en Lucid Games, een boetiekstudio opgericht door de ontwikkelaars van de Blur en Project Gotham Racing serie, kondigen vandaag aan dat 2K Drive vanaf nu te downloaden is in de App Store voor Iphone,Ipad en Ipod touch voor €5,99. 2K Drive is een scherpe geavanceerde racesimulator die de diepgang en rijkheid van een racegame op de console beschikbaar maakt voor spelers die onderweg zijn. Met een hoge kwaliteit aan gelicenseerde en originele auto’s, iconische locaties, precisie controle en een geïntegreerde “feed” voor het laatste nieuws op autogebied, brengt 2K Drive de snelle wereld van de autoracecultuur onder de vingertoppen van de spelers.

Met een grote keuze aan racemodi voor single- en multiplayer belooft 2K Drive een dynamische game-ervaring voor alle autosportfans. Met meer dan 100 unieke evenementen op meer dan 25 banen in 5 omgevingen, geeft 2K Drive mobiele gamers de kans om achter het stuur te kruipen van meer dan 25 licentie auto’s van fabrikanten als Dodge, Fiat, Ford, GM, Icon, Local Motors, Mazda, McLaren, Nissan en So-Cal. En door gebruik te maken van de “RaceFace” functie kunnen spelers hun eigen gezicht op hun rijders plakken en hun vrienden achter het stuur zien zitten als zij in de asynchrone multiplayermodus spelen.

“2K Drive is ontworpen om de meest veelomvattende rijsimulatie-ervaring op de mobiele markt te bieden. “ aldus Christoph Hartmann, president van 2K. “De game combineert op een succesvolle manier de aantrekkingskracht van een eerste klas console race game met de meest toonaangevende internetcontent die er op het web is, om zo een all-inclusive entertainmentkanaal voor autoliefhebbers te creëren.”

Door de live nieuwsfeed en de multispeler-opties biedt 2K Drive spelers ook de mogelijkheid om een echte sterke band op te bouwen met autogekken en auto-communities. De gamers hebben hier de mogelijkheden om video’s en foto’s te bekijken en het laatste nieuws van autoblogs en magazines te “liken”,delen en lezen. (Magazines zoals Car & Driver, Road & Track, Autoblog, Between The White Lines (BTWL), CaniBeat, Cars X Hype, Distraction Control, DUB Magazine, eGarage, Electric Cars Report, Fatlace, The Lowdown, Hemmings Motor News, Hooniverse, My Life @ Speed, en My Ride Is Me.)

“Lucid vond het geweldig om amen met 2K te werken aan een rijke en authentieke mobiele speelervaring die verder gaat dan de traditionele racegames op het platform,” voegt Pete Wallace, studio head bij Lucid Games toe. “2K Drive dompelt de spelers onder in een enorme wereld van dynamische content die er voor zorgt dat elke gebruiker zijn eigen speelervaring helemaal kan aanpassen aan zijn of haar interesse en mate van betrokkenheid bij het auto-genre.”