Sony bevestigd de 1TB PlayStation 4 voor release op 15 juli dit jaar.

Begin deze maand kwamen er al geruchten tevoorschijn dat Sony bezig zou zijn met een nieuwe versie van de PlayStation 4, en nu blijken deze geruchten bevestigd te zijn. De console heeft de dubbele opslag van huidige variatie, dus 1 terabyte in plaats van 500 gigabyte. Voor zover we hebben gehoord van Sony is dit dus de enige verandering aan de console. Wat de 1TB console gaat kosten is nog niet duidelijk, aangezien Sony zelf verwijst naar de lokale retailers.

Dus nog even wachten tot 15 juli tot we met de 1TB PlaySTation 4 aan de slag kunnen, maar als je niet wilt wachten kun je natuurlijk ook zelf je harde schijf vervangen voor een grotere versie. Wat denken jullie? Een goede zet van Sony, of hadden jullie liever meer veranderingen gezien?

1TB PlayStation 4 is bevestigd

 • Marc van den Einden

  Zeker een goede zet. 500 GB was veel te weinig. Maar goed, nu heb ik al een 2TB schijf erin gezet :/

 • Thomas

  Wat heb je hieraan als je al een PS4 hebt? Helemaal niets…wat ze moeten toevoegen: externe HDD functionaliteit…

  • Grayfoxz

   Nee, niet voor de huidige ps4 eigenaren. Maar daar is deze versie ook niet op gericht. Dit is voor mensen die nog niet over de streep zijn.

   • Dat heet “milking the cash cow” Joerie. ๐Ÿ˜€

 • Goede zet, dit wist men allang bij sony. Voordat de ps4 uitkwam waren de grote van de huidige games min of meer al bekend. Slim van ze om eerst een 500gb uit te brengen. Wie weet krijgt de 500gb een mooie prijsdrop zodat je goedkoop een nieuwe hd erin kan bouwen en wellicht ben je dan nog goedkoper uit.