Speel Final Fantasy Type-0 HD nog vóór release!

Op 19 maart vindt de Final Fantasy Pre-Release Party in Parktheater Eindhoven plaats, georganiseerd door Online PrePaid Services en Square Enix. Hier kunnen bezoekers en pers de game één dag voor release spelen!

Gamers zijn tussen 18:00 en 22:00 uur van harte welkom in de Kameleonzaal van het Parktheater te Eindhoven. Hier kan men Final Fantasy Type-0 HD volop spelen, terwijl men zich bevindt in een ware Final Fantasy setting en sfeer. Dagelijkse updates over het event kan men vinden op de Facebook Event Page.

Final Fantasy Type-0 HD:

20 maart komt Final Fantasy Type-0 HD dan eindelijk uit voor PS4 en Xbox One. Het vertelt het verhaal van veertien individuen, die in oorlogstijden als soldaten van Class Zero het lot van het land Orience moeten dragen. Het is een echte Japanse RPG, maar dan met een zware focus op real-time combat en action.

Dit is de eerste keer dat de oorspronkelijke PSP-game de Westerse grenzen oversteekt en dat is natuurlijk reden genoeg voor dit feestje.

Eten & Drinken:

Tijdens het gehele event is er tussen het gamen door gratis eten en drinken te halen, geheel met een eigen Final Fantasy tintje. Zo zijn er speciale ‘Behemoth Burgers’ te krijgen, maar ook non-alcoholische ‘Mana Potions’ staan voor je klaar.

Cosplayers:

Daarnaast zullen ook bekende Final Fantasy cosplayers uit de Nederlandse cosplay community aanwezig zijn, zoals Chicks met Controlsticks, Amaiyami en akira inugami. Gasten kunnen met cosplayers uit meerdere Final Fantasy delen op de foto.

Toegang:

Als men zeker wilt zijn van toegang kan men zichzelf beter op onze gastenlijst plaatsen. Tot slot is de Pre-Release party voor 16 jaar en ouder, bezoekers horen hun ID bij zich te hebben.

Datum en tijd:

19 maart, tussen 18:00 en 22:00

Locatie:

Kameleonzaal, Parktheater
Theaterpad 1
5615 EN Eindhoven

  • Tof zulke release-feestjes! Wel jammer voor mij dat het aan de andere kant van Nederland is als het dichterbij was had ik denk ik wel een kijkje genomen.

    • Grayfoxz

      Ik baal vooral dat ik moet werken 😛 ligt nl best in de buurt hier.