Zal NBA 2K18 weer allerlei verbeteringen bevatten?

2K heeft aangekondigd dat Cleveland Cavaliers point-guard Kyrie Irving de cover zal sieren van NBA 2K18, de nieuwe uitgave in de hoogst gewaardeerde en bestverkopende NBA videogame simulatieserie van de afgelopen 16 jaar. Met de keuze voor Irving komt hij voor het eerst op de cover van NBA 2K, wat samenvalt met andere hoogtepunten in zijn carrière. Na twee opeenvolgende dominante jaren met de Cavaliers en een terugkeer in de NBA Finals dit seizoen heeft hij de bijnaam “Ankletaker” gekregen.

“Het is algemeen bekend dat ik een fanatieke speler van de game ben en het is een eer om de cover-speler van NBA 2K18 te mogen staan”, aldus Kyrie Irving, die zijn zinnen heeft gezet op nog een kampioenschapsring. Hij gaat met de Cavs voor de prolongatie van de titel. “Het is onwerkelijk om op de cover te staan en ik kan niet wachten om samen met mijn fans dit najaar het virtuele veld te domineren.”

Op Kyries basketball-cv staan onder meer een Rookie of the Year-award in 2012, NBA All-Star Game MVP in 2014 en het 2016 NBA-kampioenschap, dat gewonnen werd na een van de meest ongelofelijke plotwendingen in de geschiedenis van de NBA Finals. Kyrie scoorde met 27,1 punten per wedstrijd het hoogste teamgemiddelde, wat hem de onbetwiste keuze maakte om NBA 2K18 naar fans over de hele wereld te brengen.

“Het is duidelijk dat Kyrie niet snel uit de schijnwerpers zal verdwijnen, dus we zijn bijzonder verheugd dat we hem als cover-speler hebben, samen met Shaq voor de NBA 2K18 Legend Edition,” aldus Alfie Brody, Vice President of Marketing voor NBA 2K. “Hij heeft deze eer meer dan verdiend en voegt zich nu bij al die andere grootheden die hem voorgingen als cover-speler.”

 De NBA 2K18 Standard Edition op PlayStation 4 , Xbox One, Nintendo Switch en PC bevat de volgende in-game content:

  • 5000 Virtual Currency;
  • 10 wekelijkse MyTEAM-packs;
  • Kyrie Outfit-pack;
  • En meer!